Ewa, Radom, Poljsk

Ostajem pri svjesnoj suplementaciji

„Vitamin D je ušao u moj život s razlogom. U Poljskoj definitivno imamo premalo pristupa prirodnom vitaminu D. Ne provodimo dovoljno vremena na suncu, koristimo kremu za sunčanje. Imamo previše ograničenja koja utječu na proizvodnju vitamina D, a to je tako važan vitamin! Zbog toga sam se odlučila za suplementaciju D vitaminom. Ne vodim pažljiva promatranja, ali osjećam da imam više energije i manje sam bolesna.”

Ewa, Radom, Poljska
Barbara, Elbląg, Poljskai

To je sjajan brend

„Uzimala sam vitamin D tijekom zime. Trenutno se ne mogu požaliti na nedostatak snage. Jako sam fizički aktivna. Vjerujem da je suplementacija važna i pomaže u brizi za vlastito zdravlje. Često ju preporučujem drugima jer je korisna za tijelo i duh. Testirala sam mnoge dodatke prehrani i zaključila sam da mi Natural Pharmaceuticals najbolje odgovara. To je sjajan brend! Osim toga, to je norveški proizvod, što također govori u njegovu korist.”

Barbara, Elbląg, Poljska
Elżbieta s majkom, Stok Lacki, Poljska

Svima pričam o vitaminu D

„Jačam svoje tijelo dodacima prehrani iz Natural Pharmaceuticalsa. Svima pričam o vitaminu D. Moja majka, djeca i unuke koriste ovaj dodatak prehrani. Vjerujem da bi svi nakon 25. godine trebali podržati svoje tijelo na ovaj način. Vrijedi se sada pobrinuti za sebe da biste mogli uživati u svakom danu.”

Elżbieta s majkom, Stok Lacki, Poljska
VitaSolaris D3

* Za pošiljku plaćate samo 19,90 kn.

  • Izravno u vaš poštanski sandučić
  • Više od 10 godina iskustva
  • Norveška formula
Služba za korisnike:

023/777-100

(Pon-pet, 9:00 -17.30)
Natural Pharmaceuticals, Služba za korisnike: Heinzelova 62a, 10 000 Zagreb, Tel.: 023/777-100,
info@omegamarine.hr, adresa P.P. broj 567, 10001 Zagreb.
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o., ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava, Poljska,
© Copyright 2022 - Natural Pharmaceuticals
Ova web stranica koristi kolačiće radi poboljšanja usluga. Pretpostavljamo da se slažete, ako ne možete ih isključiti ako želite saznati više pročitajte.